Стало відомо про те, що на Закарпатті загорівся готель. Дитина намагалася втекти, щоб врятуватися. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в місті Воловець, що в Закарпатській області, в ніч на друге січня загорівся мотель. Про це розповіли в ДСНС Закарпатської області.

Пожежа сталася в місцевому мотелі, куди оперативно прибули рятувальники після виклику. Вони почали гасити пожежу.

Було врятовано три людини. Але, є і постраждалі. Десятирічна дитина намагалася врятуватися від вогню, і отримала сильні опіки на шкірі. Дитина приїхала на Відпочинок з Кривого Рогу, що в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Зараз співробітники правоохоронних органів спільно з рятувальниками намагаються, що ж стало причиною пожежі.

На щастя, обійшлося без жертв, але, святковий настрій різко випарувався.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Харківській області Новий рік у рятувальників почався з пожежі в приватному будинку. Про це повідомила прес-служба ДСНС у Харківській області.

"1 січня о 00:08 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул .Перемоги, 67, в с. Кругляківка Куп'янського району",- сказано в повідомленні.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай.ua писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.