В Українських Карпатах показали неймовірні кадри засніженого озера Синевир.

Відповідні кадри опублікувала Мар'яна Мисик, пише Facebook-спільнота "Правда Міжгір'я".

Карпатське озеро Синевир в народі називають Морським Оком, оскільки в середині нього розташований невеликий острівець, що нагадує зіницю. Дане місце є буквально магнітом для туристів, оскільки воно славиться надзвичайною красою і, до того ж, є найбільшим гірським озером на території України.

Але красотами водойми можна помилуватися не тільки в теплу пору року. Зараз територія навколо озера покрита снігом, а сама вода перетворилася на лід.

Неймовірні кадри зимової казки опублікувала Мар'яна Мисик:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Засніжений ліс / фото: Мар'яна Мисик
Засніжений ліс / фото: Мар'яна Мисик

Озеро Синевир / фото: Мар'яна Мисик
Озеро Синевир / фото: Мар'яна Мисик

Варто відзначити, що лід на озері Синевир тримається вже більше тижня. Морозна погода змусила почекати туристів з відвідуванням даного місця, і тим не менше деякі люди із задоволенням приїжджають до водойми відпочити.

Біля озера не встановлювали таблички про заборону ходити по льоду. До слова, на поверхні немає ніяких тріщин, Але кататися на ковзанах не варто, оскільки лід нерівний.

Нагадаємо, що у Львівській області в Слов'янську зупинився крісельний підйомник, через аварію на трансформаторній підстанції. На той момент, заручниками підйомника були близько 70 осіб.

Як повідомляв портал Знай.иа, гостей гірськолижних курортів Рахівщини та Міжгір'я обрадував довгоочікуваний сніг. Але хоч сніг і випав, але його все ще мало для повноцінного катання на лижах.

Також Знай.иа писав, що Новий рік частина ужгородців традиційно зустріла біля головної ялинки міста на Театральній площі.