У Мукачеві на вулиці Грушевського помітили літню жінку, яка ночує на вулиці та відмовляється від допомоги.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише користувач Юрій Лізак.

"По вул Грушевського кожну ніч ночує бабка просто на вулиці. В Мукачеві хтось займається такими людьми? Чи один раз просто людина замерзне і питання закриється", - йдеться в повідомленні.

Ситуацію прокоментувала і місцева волонтерка Kateryna Legerda:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Наші колеги роками зверталися, бабка категорично відмовляється від усілякої допомоги, це її спосіб життя, який вона обрала, а силоміць не мають права навіть державні органи її забирати. На жаль, є самотні які обрали собі спосіб життя волоцюгВтім, якщо бабку не ображати, вона нікому не робить біди, але відмовляється від інтернату для літніх людей", - зазначила пані Катерина.

Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.