Кандидата в очільники Ужгорода Володимира Юрсу, який змагався за крісло мера на місцевих виборах від партії "Християнсько-Демократичний Союз", підозрюють в отруєнні сусідського собаки.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Оля Мартин, власниця тварини.

"Наша Кенді померла. Ні. Не через хворобу чи нещасного випадку. Їй було всього 10 місяців. Її отруїло це дявольське утворення, яке позиціонує себе від християнсько-демократичного союзу. Від Бога. На моє привелике горе це мій сусід, яке 02.01.2021 о 2.30 год. ночі просто під’їхало до наших воріт, вийшов і кинув сильну отруту (є чітке відео). Наша Кенді помирала в жахливих муках і навіть коли осліпла, то дивилась із проханням порятунку. Текла кров з рота. Цей жах не передається словами. Моя дитина зараз потребує психологічної підтримки професійних лікарів. Я це так не залишила!!! Є офіційна заява в поліцію. Всі докази і пояснення свідків, ветеринарів, кінологів, сусідів. Надіюсь на правосуддя! Бережіть своїх собак!!!! Це не перший випадок у нього. Я мовчати не буду! P.s. CANDY GEBOREN VON WOLF – вибач що не вберегла", - написала Ольга.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Запоріжжі від отрути на вулиці постраждала домашня собака. Власник тварини розповів, що підопічному стало різко погано, піднялася температура. Господиня пса розповіла, що тварину насилу вдалося врятувати.

Також Знай писав, що в Івано-Франківську триває розслідування щодо масового цькування собак кількома тижнями раніше, проте поліція досі не знайшла винних.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі знову від рук нелюдів страждають тварини. Отрута і гострі осколки ховають в ласощі і такі "сюрпризи" розкидають по місту. При цьому правоохоронці не реагують на порушення законодавства.