Журналістам дозволили поспілкуватися із мешканкою Закарпаття, яка напередодні стала мамою одразу чотирьох янголят.

Зараз Лариса знаходиться в Ужгородському пологовому будинку, куди її відправили ще на 23 тижні вагітності на збереження. На першому УЗД майбутнім батькам сказали, що вони чекають на трьох діточок, проте вже на другому на них чекав сюрприз: четвертий малюк заховався за братиками і сестричкою, його просто не було видно. Ці пологи стали чудовим сюрпризом і для лікарів, адже вкрай рідко при багатоплодовій вагітності усі дітки народжуються живими і здоровими, пише Mukachevo.net.

Скріншот, YouTube

"Спочатку був шок. На першому УЗД було троє, а на другому вже четверо. Чоловік та я були в шоці", - розповідає щаслива закарпатка.

Зараз мама і новонароджені малюки почуваються добре, їхньому життю нічого не загрожує. Поки що малеча знаходиться у палаті інтенсивної терапії, де за ними наглядають медики.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот, YouTube

Пані Лариса каже, що вона з чоловіком вже визначилися з іменами: це будуть Олександр, Євгеній, Іванко та Кароліна. Жінка не переживає, що може не впоратися з усіма малюками одразу, оскільки допомагати їй будуть чоловік, бабуся та дідусь.

До слова, Велика Копаня - село на Закарпатті, яке називають українською столицею двійнят. Населений пункт навіть потрапив до вітчизнянох Книги рекордів два роки тому, повідомляє "Радіо Свобода". У населеному пункті, де мешкає менше чотирьох тисяч людей, живе понад півсотні пар - це найбільший показник на всю Україну.

Нагадаємо, раніше кияни об'єдналися заради порятунку 650-грамової дюймовочки, батьки ридають від щастя: "спасибі за Кирочку"

Як повідомляє портал «Знай.ua», під Дніпром масово народжуються двійнята-молоді батьки постаралися на славу