На Закарпатті розшукують неповнолітню дівчину, яка вже майже тиждень відсутня вдома. Про це розповіли у Службі розшуку дітей при місцевій поліції.

Як зазначається, 16-річна дівчинка проживає у селі Баранинці. Олену Хриптак 2004 року народження востаннє бачили ввечері 5 січня. До правоохоронців мати зниклої звернулася лише 8 січня, розповівши, що дитина пішла з дому три дні тому і досі не повернулася.

На момент зникнення дівчина була вдягнена у балонову куртку з капюшоном і чорні джинси. Із собою могла прихопити валізу червоного кольору.

Прикмети зниклої дитини: на зріст приблизно 150 сантиметрів, волосся світле довге, худорлявої статури.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі дитину розшукують правоохоронці. Усіх, хто володіє інформацією про її можливе місце знаходження, просять повідомляти до поліції за номерами телефонів гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві