У неділю вночі, 10 січня, на Закарпатті в селі Ділове невідомі підпалили будинок родини Івана Никоряка, що працює касиром у Свято-Успенській релігійній громаді ПЦУ.

Про це Закарпатська єпархія Православної Церкви України повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Близько о 1:30 год.ранку здійснено замах на життя сім'ї Никоряк Івана - касира Свято-Успенської релігійної громади ПЦУ в селі Ділове. Особа, яка здійснила підпал поки що не встановлена, але серед місцевих жителів вже є підозри. Поліцію викликали, склали акт потерпілих. Поліція тепер кого захищатиме? Підпалювача???", - пишуть обурені представники УПЦ.

За словами керівника Закарпатської єпархії ПЦУ, він дзвонив по телефону до заступника начальника ГУ Національної поліції в Закарпатській області Роману Усу, проте той не став довго говорити, а швидко "кинув слухавку".

«Тепер в поліції напевно так спілкуються», - зазначив він.

Ближче до ранку аналогічний підпал було скоєно «куратору релігійної громади Успіння Пресвятої Богородиці села Ділове - Фіріщак Петру», додали в єпархії.

Нагадаємо, у Польщі п'яний українець напав на земляка з ножем: святкував Новий рік "Як вдома"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "Хочемо поховати вдома"

Також, "Знай.uа" писав, у Хмельницькому померла жінка, яку живцем підпалив рідний брат: "Медики боролися тиждень"