Служба безпеки України на своїй сторінці у мережі Фейсбук оприлюднила документи, з яких випливає, що звинувачення щодо першого заступника Голови – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, які були сьогодні опубліковані на сайті Національного антикорупційного бюро України, не мають під собою підстав. Про це повідомляє Голос.

Зокрема, твердження про те, що Павло Демчина “набув у спільну власність” певне майно не відповідають дійсності, оскільки він не має ні з ким спільного майна.

Так, суд встановив, що

“на підставі досліджених судом доказів, встановлено, що між Воловчук О. та Демчиною П. відсутні будь-які відносини, які б могли б свідчити про наявність між сторонами подружніх чи сімейних відносин”.

Популярные статьи сейчас
Подорожает одна из критически важных коммунальных услуг: какой тариф хотят установить Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом "Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках
Показать еще

На сторінці СБУ зазначено, що

“Доводимо до відома керівництво НАБУ що згідно ст. 3 Сімейного кодексу «Сім’ю складають особи, які спільно проживають, пов’язані спільним побутом, мають взаємні права та обов’язки». Ще раз підкреслюємо для детективів НАБУ, рішенням суду підтверджено, що Павло Демчина проживає у власній квартирі один, що вказує на відсутність «членів своєї сім’ї». У зв’язку з цим твердження НАБУ про передачу Павлом Демчиною активів членам сім’ї є юридично безглуздим”

Сьогодні на сайті НАБУ опубліковані матеріли досудового розслідування щодо першого заступника Голови СБУ Павла Демчини,...

Posted by The Security Service of Ukraine on Friday, 14 September 2018