Продовжуючи переглядати Znaj.ua Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності сайту Znaj.ua

Ця політика конфіденційності (Далі - "Політика") поширюється на всі сайти, які входять до холдингу Знай Медіа (Далі - "Холдинг"). В окремих випадках" Знай.юа "(Далі - "Сайт ") залишає за собою право публікувати окремі примітки для деяких продуктів, а також змінювати Політику на свій розсуд.

Сервіси і сайти Холдингу можуть містити посилання на інші сайти - це зроблено для зручності користувачів (Далі - "Користувач"). Ми не несемо відповідальності за зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання, пов'язані з Політикою Сайту, ви можете написати на електронну пошту [email protected] для уточнень. Дана політика конфіденційності поширюється тільки на сайти і медіа ресурси, які належать Холдингу.

Збір та використання персональних даних

При використанні Користувачем сервісів Холдингу, здійснюється обробка даних Користувача, а саме:

  • даних, які залишаються в процесі користування сервісами;
  • файлів cookie; 
  • ір-адреси; 
  • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Холдинг збирає тільки ті персональні дані, які Ви, як суб'єкт, свідомо і добровільно надали в цілях використання сервісів Холдингу, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці метою їх обробки.

Холдинг не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Холдинг збирає інформацію про статистику відвідування Сайту. Вони можуть містити наступну інформацію:

  • З'єднання
  • Трафік
  • Браузері Користувачів
  • Дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка і зберігання персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних або в окремій таблиці бази даних Сайту.

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Використання персональних даних

Ваші персональні дані можуть бути використані з метою надання сервісів Сайту, обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та для виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання Сайту і інших актів, які регулюють діяльність Холдингу.

Використання файлів Cookie

Холдинг використовує файли cookie. Завдяки цьому Сайт може надавати Користувачам свої послуги, стежити за тим, що сервіси Холдингу доступні.

Cookie - це фрагмент даних Сайту, на який ви зайшли і який зберігається на вашому комп'ютері.

Як Холдинг використовує Cookie:

  • Cookie для статистики: Холдинг використовує кілька систем для збору статистики, щоб знати, що саме Користувач читає. На основі цих даних можна дізнатися розмір аудиторії. Холдинг здійснює збір статистика через партнерів - Google Analytics.
  • Реклама: Холдинг використовує системи показу реклами (Google DFP) для того, щоб показувати Користувачеві контекстну рекламу, яка б відповідала його інтересам.

Як відключити використання Cookie

Користувач може відключити їх в налаштуваннях безпеки свого браузера. Якщо це зробити, то деякі сервіси Холдингу можуть припинити працювати, або ж працювати непередбачувано.

Взаємодія сайту з іншими ресурсами

На сторінках сайту можуть бути розміщені посилання на інші ресурси і треті особи. Це означає, що ці ресурси, або треті особи можуть отримати дані Користувача. Іншими ресурсами на Сайті можуть бути:

  • системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)
  • соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter).

Використання зазначених сервісів Холдингу необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності Користувача. Дані, отримані від зазначених сервісів, Холдинг не зберігає і не обробляє.

Відповідно, якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням, очистити файли cookie, або відключити їх (через свій браузер).

Захист персональних даних

Холдинг використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Холдинг не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Холдингу і Сайту.

Холдинг забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Надання доступу до персональних даних Користувача

Надання персональних даних Користувача третім особам визначено умовами згоди суб'єкта, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Правила політики користування ресурсами Холдингу

  1. Адміністрація Холдингу визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів.
  2. Всі права на будь-які матеріали, розміщені на Сайті Холдингу, захищені у відповідності з українським та міжнародним законодавством про авторське право і суміжні права.
  3. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей.
  4. Адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.