Аграрна партія України планує взяти активну участь у президентскій кампанії і наступних виборів до парламенту. Про це йдется у статті «Новий етап: плани та великі амбіції Аграрної партії».

У статі наголошуєтся на тому, що партія ставить за мету формування самостійної фракції у майбутному парламенті. Як наголосив голова Тернопільскої обласної організації АПУ Іван Чайківський, «63% населення вважає, що зараз треба більше розбудовувати село, а не тільки міста. Тому шанси Аграрної партії стати потужною політсилою значно зросли.»

Cергій Гайдай – голова Чернігівської обласної організації АПУ наголошує на тому, що високі результати на попередніх місцевих виборах, а також рейтинг політичних уподобань серед населення, дають підстави говорити, про те що в наступному скликанні Верховної Ради буде фрація Аграрної партії.

Заступник голови АПУ Олег Корбан у свою чергу зазначає, що стратегією партії залишається активізація діяльності за всіма напрямками партійного будівництва та проходження до Верховної ради України.

Своїх колег підтримав і член політради, голова "Аграрної Самооборони України" Юрій Крутько, який важає, що АПУ не уособлює якусь одну персону, а працює як єдина команда.

Популярные статьи сейчас
Новые тарифы на воду для трех категорий потребителей: как изменятся платежки Июнь принесет не только тепло, но и деньги: кто получит новую пенсию Коммунальщики массово подают в суд на неплательщиков: какая задолженность считается критической Твоей бабушке нужно только 90 грн: самые простые тарифы от Киевстар, lifecell и Vodafone 
Показать еще

Як повідомлялось раніше у ЗМІ Аграрна партія України висловила недовіру керівнику організації Віталію Скоцику, який організував процес продажу місць у партійному списку до виборів у Верховну Раду України. Екс-очільник отримав 3 млн. доларів від оточення колишнього президента Віктора Януковича і вступив в змову, щодо фактичної продажі партії за 5 млн. доларів одіозному оліграху.

Нагадаємо, що за результати виборів 2015-2018 років до місцевих органів влади і до об’єднаних територіальних громад Аграрна партія України увійшла в трійку політичних лідерів.