Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко має бути єдиним кандидатом на президентські вибори від демократичної опозиції.

Такі дані оприлюднила Соціологічна група «Рейтинг», згідно із результатами проведеного опитування.

Респондентам пропонували 12 кандидатів від демократичної опозиції. Серед них лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, співак Святослав Вакарчук, лідер «Самопомочі» Андрій Садовий, декілька народних депутатів та лідерів інших політичних сил.

Згідно із дослідженням, Анатолій Гриценко зайняв перше місце із досить великим відривом від інших кандидатів. Його кандидатуру підтримали 23% опитаних. На другому місці Святослав Вакарчук, який має 18% підтримки. На третьому Андрій Садовий, якого бачать єдиним кандидатом лише 8% українців.

Популярные статьи сейчас
Астролог увидел в мае "беду" для Украины Осталось два дня: украинцев предупреждают в последний раз В Украине готовится революция в жилищной сфере Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками
Показать еще

Дослідження проводилося по всій Україні, крім окупованих територій Криму і Донбасу, з 29 вересня по 14 жовтня.

Нагадаємо, за даними спільного опитування Центру «Соціальний моніторинг», Українського інституту соціальних досліджень ім. Яременка, Київського міжнародного інституту соціології та соціологічної групи «Рейтинг», Анатолій Гриценко перемагає всіх можливих кандидатів у другому турі виборів президента.