Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко обійшов чинного президента Петра Порошенка у рейтингу електоральних симпатій. Про це свідчать дані соцопитування, проведеного центром «Соціальний моніторинг» та «Українським інститутом соціальних досліджень імені О. Яременка».

За Анатолія Гриценка свої голоси віддали 8,1 % опитаних. З тих, хто вже визначився з вибором, лідера «Громадянської позиції» на виборах президента підтримають 11,2% виборців. За Порошенка готові проголосувати лише 7,7% опитаних. Це 10, 7% з тих, хто визначився з кандидатом.

Далі у рейтингу розташувалися лідер Радикальної партії Олег Ляшко – 6%, народний депутат Євген Мураєв – 3, 9%, міський голова Львова – Андрій Садовий – 3,4% , Святослав Вакарчук – 3,3%, народний депутат Олександр Шевченко – 3% та народний депутат Олександр Вілкул – 1,4%.

Крім того, згідно з даними опитування, 77,8% українців готові прийти на виборчі дільниці у березні, 17,8% не збираються голосувати взагалі, а 4,9% не визначилися або утрималися від відповіді.

Дослідження проводилося на всій території України без урахування тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей та АР Крим.

Популярные статьи сейчас
Лишний раз не помоешься: с 1 мая поднимают цены на водоснабжение - сколько заплатим С 28 апреля и до 5 мая: "Нафтогаз" призвал потребителей осмотреть газовые счетчики В Украине пенсии будут считать по одной формуле: у кого выплаты будут больше 10 тысяч Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку
Показать еще