14-го лютого, після того, співробітники Департаменту спеціальних розслідувань затримали кримінального авторитета Андрія Федорчука, правоохоронці провели обшуки у фізичних і юридичних осіб.

Серед них приміщення, які належать самому затриманому та його брату. Також обшуки по справі Федорчука відбулися і в немало відомому для мешканців Рівного громадському формуванні з охорони порядку «Характерники».

Фото затримання на головному зображенні матеріалу

Журналістам everyday.in.ua стало відомо, хто саме перебуває серед засновників тих компаній, які зацікавили співробітників поліції в рамках кримінального провадження.

Популярные статьи сейчас
Абоненты взбунтовались против "Киевстара": не хотят доплачивать за гигабайты, которыми не пользуются 3 минуты – правда или миф? За сколько ракета "Циркон" может добраться до украинских городов Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты
Показать еще

Одним з них виявився Андрій Муляренко, син Олексія Муляренка, голови Рівненської ОДА. Взаємозавязок Федорчука з владою області підтверджує і одна з постраждалих, депутат Рівненської міськради Анна Іванова.

З власних джерел у правоохоронних органах, виданню стало відомо, що справа Андрія Федорчука перебуває на особистому контролі Президента та Генпрокурора.

Була віддана негласна команда по області аби затримати та знешкодити всі кримінальні елементи, які причетні до злочинів Федорчука.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що за сприянням Петра Порошенка та депутата Рівненської міськради Анни Іванової було затримано відомого афериста та злочинця Андрія Федорчука.