У Козятині Вінницької області керівництво району та керівництво партії БПП заборонило очільникам підприємств та бюджетних організацій надавати приміщення та збирати трудові колективи на зустріч із головою Європейської партії України, заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з юридичних питань Миколою Катеринчуком.

Про це повідомив ресурс news.vn.ua, посилаючись на власні джерела.

Так, у понеділок, 18 лютого, на Вінниччину планують приїхати представники команди Анатолія Гриценка – Микола Катеринчук і Тарас Стецьків.

Прес-конференція запланована у вінницькому готелі «Франція» (вул. Соборна, 34 – другий поверх – конференц-зал) на 11:30. Окрім обласного центру, Катеринчук та Стецьків зустрінуться із виборцями в Хмільницькому, Калинівському, Козятинському, Іллінецькому та Жмеринських районах.

«Як стало відомо редакції з власних джерел, сьогодні в Козятині відбулись низка зустрічей керівництва району, керівництва партії БПП, з очільниками підприємств та бюджетних організацій, на яких їм суворо заборонили надавати приміщення та збирати трудові колективи на зустріч з Миколою Катеринчуком», - пише видання.

Популярные статьи сейчас
Украинские пенсионеры получат по 500 гривен "бонуса": кто в списке "летних" счастливчиков Почему украинцам необходимо завещать имущество уже сейчас и как это сделать правильно В МВД предупредили водителей: для вождения авто нужно пройти спецпроцедуру – инструкция Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками
Показать еще

Прес-служба Анатолія Гриценка вважає такі дії неприпустимими та такими, що впливають на виборчий процес і передвиборчу кампанію кандидата у президенти. Закликаємо очільників підприємств та бюджетних організацій не реагувати на подібні провокації.