Конференція «Про молодь згадує лише Тимошенко», яку напередодні провела начебто незалежна молодіжна організація «Молодь України за майбутнє», була повністю зрежисована молодіжною організацією «Батьківщини». Про це у своєму блозі заявляє лідер ініціативи «Твій голос» Олександр Санченко.

«Вчора відбулася прес-конференція яку під копірку розмістили різні ЗМІ з барвистою назвою "Про молодь згадує лише Тимошенко". Сама назва і так як це було розміщено по ЗМІ самі розумієте на що натякає. На самій прес-конференції від типу незалежної організації був прочитаний той самий набір меседжів які робила молодіжка БЮТ. Навіть з тими ж підводками про демографію і кількісті молодих людей, що планують виїжати з України” – заявив блогер.

Приклад того як з сильної сторони зробити слабку! Вчора відбулася прес-конференція яку під копірку розмістили різні...

Geplaatst door Sanchenko Oleksandr op Donderdag 21 februari 2019

Свідченням цього є те, що Володимир Пітель, лідер цієї невідомої організації, має тісні стосунки з депутатом від БЮТ Іваном Крулько, а під час конференції просто зачитував текст із папірця: «прес-конференція зводилась до прочитанням хлопцем з бумажечки тексту поки 2 дівчини поруч соромлячись опустили погляди».

Популярные статьи сейчас
Что на самом деле делают контролеры с вашими счетчиками: чего бояться, а чего не стоит Украинцам указали на два обязательных платежа, которые нельзя игнорировать Какие электроприборы "тянут" больше всех - сейчас это очень важно знать Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку
Показать еще

На думку Олександра Санченка, такі дії молодіжної організації «Батьківщина» тільки роблять із сильної сторони партії – слабку і шкодять партії. «Ну ви ж прекрасно розумієте, що про молодь в програмах згадує не тільки ЮВТ. Навіщо цей меседж? Наівщо проплачена прес-конференція і проплчені розміщення з неправдивим заголовком? В очах людей, які розбираються в матеріалі ви зі своєї сильної сторони робите слабку - бо такі меседжі і спосіб їх донесення викликає тільки відразу» - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні СБУ повідомила про розкриття організаторів «виборчої піраміди» на користь одного з кандидатів у Президенти, до організації якої начебто мав відношення народний депутат України Валерій Дубіль