Як відомо, 15 березня будуть відзначати День Незалежності Карпатської України. Для команди Громадського руху “Рідна країна” цей регіон є особливим, оскільки саме тут було реалізовано багато просвітницьких проектів, пише Рідна Україна.

Ініціатор всеукраїнськї акції “7 чудес України” Микола Томенко наголосив, що лише в рамках цього проекту 5 фільмів стосувалися тільки Закарпаття, зокрема останній фільм про Хуст розповідає глядачам про столицю Карпатської України, де українські державні діячі та тогочасна молодь продемонструвала неабиякий героїзм. Тоді вони, віддаючи життя, мріяли, що ця частина України стане складовою однієї незалежної держави.

Микола Томенко: досьє, біографія, кар'єра, фото і відео

На прес-конференції Микола Томенко повідомив журналістам, що під час подорожі Закарпаттям, багато місцевих мешканців закликали Президента Порошенка прибути на святкування 80-ої річниці Незалежності Карпатської України 15 березня саме на автомобілі і весь запланований для нього організаторами заходу маршрут – Ужгород – Мукачеве – Тячів – Хуст – проїхати автошляхами регіону.

“Люди дуже хочуть, щоб Президент на автомобілі, а не на вертольоті, проїхав весь маршрут і побачив як фантастично велику кількість грошей, про яку звітувала місцева влада, “ефективно” використали для будівництва та ремонту доріг”.

Популярные статьи сейчас
В МВД предупредили водителей: для вождения авто нужно пройти спецпроцедуру – инструкция Украинцам выдают 3600 грн в месяц: выплата временная, стоит торопиться Есть чем гордиться: как выглядит первый украинский внедорожник, который путают с иномаркой Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Томенко також додав, що зараз надзвичайно важливо заборонити чиновникам, які розповідають про покращення доріг та інфраструктури, користуватися для переміщення на свої піар-акції вертольотами.

“Вони мають пересуватися лише автомобілями, щоб зрозуміти і на собі відчути які “геніальні” проекти по відродженню доріг вони реалізували за останні роки. Заборону пересуватись літаками чи вертольотами для чиновників можна буде зняти лише тоді, коли будуть якісно відновлені всі дороги в Україні”.