Сьогодні у Печерському районному суді міста Києва Генеральна прокуратура України офіційно визнала, що під час участі 23.05.2018 у Генеральній Асамблеї ООН у м. Нью-Йорк Генеральний Прокурор Юрій Луценко повідомив недостовірну інформацію про привласнення четвертим Президентом України Віктором Януковичем та іншими особами понад 40 мільярдів доларів США та про повернення до Держбюджету України 1,5 млрд доларів США Віктора Януковича. Про це повідомила керуючий партнер, адвокат АО AVER LEX Ольга Просянюк.

«Представники ГПУ у суді врешті офіційно підтвердили, що рішення Краматорського суду про конфіскацію 1,5 млрд доларів США та інформація про нібито привласнення 40 мільярдів доларів США, взагалі не стосуються Віктора Януковича.

Крім того, щодо обставин, пов’язаних із цими коштами Віктору Януковичу навіть не оголошувалася підозра, не те що судовий вирок.

Це означає, що Генеральний прокурор України цілком безпідставно та умисно своїми заявами ввів в обману не тільки українське суспільство, але й Організацію Об’єднаних націй!», - підкреслила Ольга Просянюк.

Наступне засідання Печерського районного суду відбудеться 1 березня о 14:30. Суд перейде до стадії дебатів.

Популярные статьи сейчас
Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты Украинцам готовят тарифный удар после отопительного сезона Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"
Показать еще