Кандидат у президенти Анатолій Гриценко називає абсолютно виправданим заклик посла США в Україні Марі Йованович про необхідність звільнення з посади голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

«Я давно казав, що Холодницький міг би працювати ефективніше. Антикорупційні органи існують вже 2-3 роки, з наших з вами грошей на їх створення взяли мільярди. Питання: де посадки? Хоч одна», - підкреслив Гриценко.

Він додав, що за 2-3 роки всі ті розслідування, які були розпочаті і головою НАБУ Артемом Ситником, і головою САП Назаром Холодницьким, могли б бути швидко завершені. Гриценко впевнений, що у справі Холодницького кваліфікаційна комісія могла поставити питання про його відставку, але обмежилась лише доганою.

Популярные статьи сейчас
Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках Астролог увидел в мае "беду" для Украины В Украине готовится революция в жилищной сфере Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Кандидат у президенти підкреслює, що жоден антикорупційний орган не повинен залежати від президента.

«На місці Холодницького я б сказав, то президент керувати не буде. Що мене обрали по конкурсу, щоб я саджав усіх, включаючи президента», - наголосив Анатолій Гриценко.

На його думку, те, що уряд США не заплющує очі на корупційні схеми говорить про те, що українська влада перейшла всі межі.

«Нинішня влада їх дістала, бо вона краде вже не тільки в українців, а й в американських платників податків», - підкреслив Гриценко.