Президент Володимир Зеленський підтримав Олександра Горобця, який йде у Верховну раду по 95 мажоритарному округу.

Сьогодні в ході робочого візиту в Борисполі Володимир Зеленський представив нового губернатора Київської області Михайла Бно-Айріяна.

Також Зеленський зустрівся з Олександром Горобцем, який балотується по 95 виборчому округу, висловивши йому свою підтримку та побажавши успіхів в майбутньому на шляху слуги народу.

Александр Горобец
Александр Горобец

Популярные статьи сейчас
Летальность примерно 52%: ВОЗ предостерёг о вспышке опасного вируса Коммунальщики массово подают в суд на неплательщиков: какая задолженность считается критической С 28 апреля и до 5 мая: "Нафтогаз" призвал потребителей осмотреть газовые счетчики Штрафы от 3,5 тысячи гривен: "Газсети" предупредили владельцев газовых плит и колонок
Показать еще

«Сьогодні мав можливість поспілкуватися з президентом. Приємно знати, що він в курсі проблем нашого регіону і тепер можу запевнити, що наш округ стане одним з перших, в якому почнуться докорінні зміни» - розповів журналістам Олександр Горобець.

«Я ж в свою чергу обіцяю робити все можливе, щоб жителі нашого округу змогли якомога швидше відчути ці позитивні зміни та побачити реальні справи», - запевнив кандидат.