Три кандидати – Сергій Ткаченко, Роман Грищук і Дмитро Андрієвський змагатимуться за перемогу на виборах Верховної Ради по Солом’янському району Києва (одномандатний виборчий округ №222). Таку думку у коментарі виданню «Соцпортал» висловив політичний консультант Петро Охотін.

«Вказані політики представляють три основні тенденції вподобань виборців у цих політичних перегонах», - зазначив політолог.

За словами Охотіна, особливістю 222 округу стало те, що по ньому не було висунуто кандидатів від партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» та партії «Голос» Святослава Вакарчука і таким чином нішу нових політичних сил тут представляє Сергій Ткаченко – адвокат із міжнародним досвідом.

«Сергій Ткаченко добре знаний серед представників нових партій, адже закінчував освітні програми Стенфордського університету та Гарвардської школи управління імені Кеннеді, які відбувалися спільно з Українським католицьким університетом. Випускниками цих програм є багато представників антикорупційних організацій і громадських активістів», - зазначив Охотін.

Популярные статьи сейчас
"Киевстар" предупредил украинцев об опасности: что нужно знать Осталась неделя: украинцы рискуют пропустить важную процедуру Обращайте внимание на серийный номер: какие гривневые банкноты можно продать за баснословные суммы Украинцев поставили в жесткие рамки: начнут ограничивать
Показать еще

Говорячи про двох інших претендентів на перемогу, Охотін зазначив, що Дмитро Андрієвський – представник класичного старого політика, який працює в образі «господарника» та опирається на вибудувану роками польову структуру. За час своєї політичної кар’єри він встиг змінити декілька політичних партій. Цього разу балотується як самовисуванець. Роман Грищук представляє партію «Слуга народу», він є засновником популярного гумористичного проекту «Мамахохотала».

Охотін сподівається, що виборці округу робитимуть свій вибір, орієнтуючись не лише на тенденції та рейтинги, але й особисті якості та досвід кандидатів.