Мажоритарний округ № 96 — найближчий за площею в Україні. Він охоплює майже всю північну частину Київської області (Бородянський, Вишгородський, Іванківський, Поліський райони).

Наразі одним із лідерів передвиборчої гонки по 96-му округу є кандидат у народні депутати Роман Буковський, який балотується від партії “Батьківщина”. На відміну від опонентів він добре розуміє проблеми свого округу, зокрема одну із найбільш серйозних — подолання наслідків техногенної катастрофи на ЧАЕС та питання захоронення відпрацьованих радіоактивних відходів з атомних електростанцій. Роман Володимирович знає, що для цього регіону (як не для якого іншого) надважливими є питання охорони здоров’я, розвитку якісної медицини й оздоровлення.

Також варто зазначити, що у 2017 році Роман Володимирович заснував свій Благодійний фонд, який опікується проблемами малозабезпечених громадян, зокрема спонсорує повні медичні обстеження та надання юридичних консультацій. Тож у разі обрання Буковського народним депутатом ви можете не сумніватися — усі пункти передвиборчої програми будуть втілені в життя. Адже це людина, яка не вдається до зайвої риторики, а реально діє!

Зараз на Facebook-сторінці кандидат активно публікує дописи про візити на різні регіональні підприємства (наприклад, ТОВ «Карат-Ліфткомплект»), відвідує дитячі будинки, місцеві концерти та й просто спілкується з виборцями у різних містах і селах. Завдяки таким візитам кандидат наочно дізнається, як живуть і працюють звичайні люди найбільшого округу в Україні.

Нещодавно кандидат у народні депутати відвідав Вишгородський районний дитячий будинок “Любисток” у селі Нові Петрівці. Роман Володимирович оглянув умови проживання дітей та дізнався про їхні потреби.

Популярные статьи сейчас
Одни уедут, другие не доживут: как изменится Украина в ближайшие 15 лет Жизнь станет слаще без сахара: в Украине супермаркеты обновили цены на соль, майонез и кетчуп Украинские пенсионеры получат по 500 гривен "бонуса": кто в списке "летних" счастливчиков Почему украинцам необходимо завещать имущество уже сейчас и как это сделать правильно
Показать еще

Варто зазначити, що у вихованців цього дитбудинку є всі умови для отримання якісної освіти та здобуття основ майбутньої професії. Діти чітко бачать своє майбутнє та мають доволі амбітні плани щодо навчання. Романа Буковського надзвичайно вразила дитяча щирість і безпосередність, адже це і є справжні цінності нашого життя. Із вихованцями дитбудинку кандидат провів майже цілий день і був вражений привітністю й теплою атмосферою.

За допомогою меценатів та Благодійного фонду Романа Буковського ці діти в майбутньому без проблем зможуть стати на ноги і багато зробити для нашої країни.