Про це на своєму блозі заявив відомий український політичний експерт Тарас Семенюк.

На думку політолога є велика загроза, що вибори на Івано-Франківщині перетворяться на «театр ляльок» від керівництвом близького до Ігоря Коломойського народного депутата Олександра Шевченко.

«Щоб подвоїти шанси, команда Коломойського - Шевченка виставляє своїх людей відразу декількома колонами, і на кожному окрузі у нього буде по кілька кандидатів від різних партій і самовисуванців.

Клан Шевченків рясно представлений у всіх округах, а брати Шевченки Віктор Шевченко (округ №85) та Андрій Шевченко (округ №88 ) йдуть особисто по двох округах, а по двох виставляють своїх помічників (округ №83, 85) і нотаріуса (округ №84). Цікаво, що Андрій Шевченко висувається від партії “Слуга Народу”.

Нардеп Олександр Шевченко навіть зняв свою кандидатуру на користь свого помічника у Верховній Раді Андрія Сторожука - якого висунуто в нардепи від «Слуги Народу» - наголошує політичний експерт Тарас Семенюк.

Популярные статьи сейчас
Одни уедут, другие не доживут: как изменится Украина в ближайшие 15 лет Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Поймали на улице и принудительно увезли в ТЦК: украинцам рассказали, как себя вести Почему украинцам необходимо завещать имущество уже сейчас и как это сделать правильно
Показать еще

Відомо, що ім’я власника курорту «Буковель» Олександр Шевченко пов’язують з низкою скандалів у регіоні. І за дивним збігом обставин, на кожному окрузі Франківщини самовисуванцями вирішили бути особи тим чи іншим чином пов`язані з нардепом.

Так, на 84 окрузі це Ігор Фірсов, на 85 - Віктор Шевченко, на 88 - Андрій Шевченко, на 89 - Дмитро Сіреджук.

«Децентралізація в купі з можливостями депутатів Верховної Ради надасть кланам місцевих феодалів небезпечну і необмежену владу на місцях. Доступ до земельних та лісових ресурсів, унікальних курортних та кліматичних зон» - підкреслив політичний експерт Тарас Семенюк.