Про це пише Антикор.

Згідно органіграми, цей депаратмент знаходиться у зоні відповідальності заступника міністра Тараса Висоцького, раніше ми вже розповідали про його позицію, що у державні підприємства можна призначати корупціонерів, бо до весни вони не зможуть нічого вкрасти.

Тому ми запитали у Альшанової, як вона ставиться, що ії керівники Висоцький та міністр Милованов призначають до державних підприємств хабарників, та що вона бути робити, коли отримає інформацію про злочинні дії Висоцього та Милованова.

Як бачимо, в міністерстві мінекономрозвитку вже встановлена система кругової поруки, бо начальник департамент, а це висока посада, відмовляється сказати на камеру, хто буде звертатися до правоохоронних органів у разі корупціоних дій Висоцького та Милованова, хоча законодавство України забов’язує чиновників повідомляти про злочини у відомстві в якому вони працюють.

Популярные статьи сейчас
Пенсионерам начислят по 940 гривен надбавки: повезет, как всегда, не всем Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Изменение цены на электроэнергию: в НКРЭКУ сделали заявление для потребителей Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать
Показать еще