Трудовий колектив виробника «Семок» звернувся до Голови Верховної Ради України щодо можливої участі народного депутата Дмитра Лубінця у рейдерській атаці на їх підприємство. Протягом червня 2020 року рейдери через рішення судів намагаються встановити контроль над одним з найбільших виробників снеків в Україні. Про це повідомляє Фром.юа з посиланням на інтернет-видання «Відкрита Україна».

За словами адвокатів підприємства, зазначає видання, рішення Зарічного районного суду Сумської області вимагає накласти арешт на виробничий комплекс ТОВ «Волана», яке не має ніякого звязку із кримінальною справою, яку останні 4 роки безуспішно розслідує Сумське СБУ. Майно підприємства просто вписали у «заморожену» справу, щоб добитися ухвали про його арешт і передачу контролю рейдерам.

Подібні рішення судів у своїх публічних виступах підтримує народний депутат Д.Лубінець. Так, 17 червня 2020 року він звинуватив підприємство у торгівлі з окупованими територіями. Цікаво, що цей народний депутат вже вибачався за такі самі слова щодо цього ж підприємства. У вересні 2019 року, після рішення суду щодо наклепу з боку нардепа, він виступав з трибуни Верховної Ради України із спростуваннями власних звинувачень.

Саме тому співробітники підприємства підозрюють, що за діяльністю рейдерів стоять інтереси депутата, і вимагають зупинити злочинну діяльність, резюмує «Відкрита Україна».