SQUID буде партнером з надання контенту в новинних стрічках в Браузері Huawei та додатку Huawei Assistant. Huawei Assistant відкривається при свайпі праворуч по екрану смартфона. Користувачам Huawei Browser та Huawei Assistant буде надано рекомендовану стрічку з новинами з різних новинних тематик та від різноманітних видавців. Huawei Browser вже доступний для завантаження з Huawei AppGallery. Huawei Assistant буде запущено на нових моделях телефонів Huawei, а зараз доступний для тестування за цим посиланням.

«Ми дуже раді, що Huawei обрали нас як партнера для надання користувачам їхніх смартфонів найцікавішого новинного контенту. Наша мета – надихнути користувачів читати більше якісної журналістики та тим часом допомогти видавцям отримати більше трафіку та прибутку», - говорить Йохан Отеліус, CEO та засновник SQUID App.

SQUID App надає користувачам смартфонів Huawei новини і статті 29-ма різними мовами у 43-х країнах. Мета SQUID App – дати міленіалам легкий доступ до цікавих та актуальних новин з достовірних джерел.

Про SQUID App

Популярные статьи сейчас
Умер Король Британии Чарльз ІІІ (обновлено) Не выедет заграницу никто: в Миграционной службе призвали украинцев к проверкам Если не успели сдать в банк – радуйтесь: монеты номиналом 5 копеек можно дорого продать Нужно быть готовым: что будет с курсом доллара к лету
Показать еще

SQUID App (Njuice AB) – це медіа-компанія з головним офісом в Стокгольмі, Швеції. SQUID є швидко зростаючим новинним медіа-додатком, спрямованим на міленіалів в Європі та Латинській Америці, запущеним у 51 країні. Додаток отримав дуже добрі відгуки від користувачів в App Store, Google Play Store та Huawei AppGallery та позитивні рецензії в медіа в усіх ринках, де додаток було запущено. SQUID є також провайдером новин для Huawei Assistant та Huawei Browser. Дізнайтесь більше інформації на www.squidapp.co.

Якщо у Вас є додаткові питання або Ви хочете запланувати інтерв’ю, будь ласка звертайтесь до Йохана Отеліуса (СЕО та засновник) або Ксенії Адамської (регіональний менеджер).