Адже за кожною пачкою стоїть праця українських фермерів з усіх куточків країни, а також особлива філософія Відповідального виробництва Lay’s. Цей підхід дає змогу більше піклуватись про нашу родючу землю, ефективніше використовувати природні ресурси та забезпечувати високий рівень якості українських чипсів Lay’s у кожній пачці.

2022 рік став серйозним випробуванням для всіх. Частина виробничих потужностей Lay's опинилася в зоні, наближеної до бойових дій. Попри труднощі, бренд дотримався усіх зобов’язань, які давав своїм фермерам-партнерам, і швидко адаптувався до нових реалій, уже навесні 2022 року проінвестувавши у посівну, а з часом і відновивши виробництво. Робота Lay's для України, підтримка людей та економіки країни сприяла незгасаючій впевненості у те, що життя продовжується навіть у складних умовах.

Завдяки цьому зараз, усього за два роки після наймасштабнішого випробування за всю історію роботи, фермери-партнери Lay's розширюють свої потужності і мають перспективи зростання. За словами Віктора, одного з аграгіїв-партнерів бренду, на сьогодні фермерство Lay’s має всі необхідні та сучасні умови для повного циклу вирощування, поливу, збору та відбору найкращої картоплі, що забезпечує неповторний смак та незабутню хрумкість чипсів.

Віктор Рибалко, фермер

Lay’s надає фермерам доступ до інноваційних технологій, які допомагають їм краще стежити за рослинами та картоплею. Бренд співпрацює з провідними агрокомпаніями в різних напрямах: від захисту рослин до лабораторних досліджень.

Популярные статьи сейчас
И вы это едите: украинцев шокировали видео о том, как на самом деле делают ветчину Денежная помощь в сентябре: три категории украинцев могут подать заявки на новые выплаты Всего 300 гривен: украинцы получат смешную "подачку" на коммуналку Жизнь уклонистов превратят в ад: как накажут тех, кто игнорирует штрафы от ТЦК
Показать еще

Lay’s — це відповідальне виробництво за всіма сучасними світовими стандартами якості. Ми практикуємо бережливе використання водних ресурсів — наприклад, крапельний полив. Він є дуже ефективним та потребує на третину менше води в порівнянні зі звичайним поливом,” — розповідає Віктор. “Бренд також впровадив зменшення викидів СО2 — наша будівля картоплесховища, що використовує спеціальну вентиляцію та охолодження знижує викиди та забруднення навколишнього середовища.

Плани розвитку включають розширення мережі господарств-партнерів, впровадження системи моніторингу вирощування картоплі та проведення навчальних заходів для фермерів. Усе це сприятиме розвитку сталого землеробства в Україні та підвищенню якості сировини для виробництва улюблених чипсів.

Відповідальне виробництво Lay’s продовжується і у виробничому процесі на заводі Lay's. Там картоплю миють, нарізають тонкими скибочками, обсмажують та додають спеції — усе з дотриманням найвищих стандартів якості та безпеки.

Завдяки філософії Відповідального виробництва Lay’s ми маємо змогу більше піклуватись про природу, ефективно використовуємо ресурси, забезпечуємо високу якість української картоплі та відчуваємо гордість за результат,” — каже фермер Віктор.