Божі заповіді не накопичувати багатства на землі, а на небесах не є дороговказами для священнослужителів УПЦ Московського Патріархату. Купатися в розкоші і лицемірно проповідувати чесноти скромності і не користолюбства, стало правилом для протоієрея УПЦ Московського Патріархату ВІТАЛІЯ БОЙКО. Але віруючі мають знати правду про справжнє не приховане від церковної громади життя священика, який взяв перед Богом і людьми зобов’язання бути взірцем скромності і праведності, про це пишуть vlasti.net

Чи була потрібно Віталію Бойко для виконання своїх пастирських обов’язків купівля та утримання ДВОХ люксових іномарок:

  • LEXUS LX 470 (д.н.з. АЕ 0101НЕ);

- TOYOTA HIGHLANDER (д.н.з. АА0400МО)?

Популярные статьи сейчас
Днепровская девушка-хатико вернулась, но теперь она нападает на людей Поймали на улице и принудительно увезли в ТЦК: украинцам рассказали, как себя вести Это должен делать каждый, у кого есть смартфон: чехол и стекло на экран не защитят Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками
Показать еще

І ДЕ МІГ ВЗЯТИ СКРОМНИЙ ЦЕРКОВНИЙ СЛУЖИТЕЛЬ ГРОШІ НА ПРИДБАННЯ ДОРОГИХ АВТО? 100 000 ДОЛАРІВ США!

Саму таку суму сплатив ВІТАЛІЙ БОЙКО за купівлю LEXUS LX 470 і TOYOTA HIGHLANDER.

Чи може він запускав руку в церковну касу, забувши про заповідь: «не вкради»?

А скільки безкоштовних обідів, благодійної допомоги міг надати, цей служитель, якщо б направив 100 000 ДОЛАРІВ США на допомогу бідним і немічним!

Але ВІТАЛІЙ БОЙКО балує себе не тільки люксовим способом пересування. Любить він і поїздки на дорогі курорти, які не завадять йому дотримуватися всіх постів і молитов? Найдорожчий відпочинок в найкращих готелях Анталії, Будапешту, Кіпру – все це є буденним способом життя для ВІТАЛІЯ БОЙКО

Але і на цьому благочинний не зупинився.

З відкритих джерел відомо, що отець Віталій Володимирович спільно з своїм братом (Бойко Максим Володимирович) є власниками цілого ряду комерційних компаній:

  • ТОВ «Фенікс Пак» (ЄДРПОУ 40946471, зі статутним капіталом 4 000 000 млн. грн.);

  • ТОВ «Дніпрометресурс» (ЄДРПОУ 38578879);

  • ТОВ «Нік Граніт» (ЄДРПОУ 33518202);

  • ТОВ «Ток –Граніт»;

  • ПП ВКФ «Техностатика і монтаж» та ТОВ «НВФ Нікополь Техноген Ресурс» (ЄДРПОУ 37837156).

Навіщо це священику і пастирю людських душ?

Для розуміння повної картини щодо способу життя та дійсних ціностей, які сповідує, цей так званий священик, до того як стати людиною божою спільно з своїм братом Максимом Бойко та бізнесменом Кобою Надірадзе БУЛИ ПАРТНЕРАМИ З НЕЗАКОННОГО ВИДОБУТКУ РУДИ НА ТЕРИТОРІЇ М. МАРГАНЕЦЬ. Дану інформацію легко перевірити з відкритих джерел, а саме що брати Бойко та Коба Надірадзе володіли компанією ТОВ «НВФ Нікополь Техноген Ресурс» (ЄДРПОУ 37837156) та були бізнес партнерами.

В 2013 році між братами Бойко та Кобою Надірадзе виникає конфлікт через розподіл фінансових ресурсів. Можна вважати це трагічним збігом обставин, але 12.07.2013 року в місті Дніпропетровськ Кобу Надірадзе убив кіллер, здійснивши 4 прицільні постріли, основна версія, що висувало слідство це перерозподіл бізнес впливу.

От такі «цінні» кадри як ВІТАЛІЙ БОЙКО представляють УПЦ Московського патріархату. Тому не дивно, саме ці «пастирі» з кримінальними біографіями, бізнесовими замість релігійних інтересами і життям на широкому ногу, роблять все, щоб не допустити утворення незалежної від Кремля Помісної Церкви в Україні. Адже саме їх керівник московський Патріарх Кирил (в миру Володимир Гундяев) носить годинники вартістю півмільйона доларів, їздить на люксових Мерседесах і живе в розкішних палацах, плюючи на всі божі заповіді.

Московська церква, це не церква божа, а церква влади і грошей.