Понад сто жінок, які гордо носять найвище звання МАМА 12 травня зібралися в колонному залі КМДА задля святкування Міжнародного Дня Матері.

Благодійний фонд Людмили Русаліної «Разом» подарував можливість провести час у душевній компанії й вручив приємні корисні сюрпризи багатодітним мамам, матусям дітей з інвалідністю і всім, хто прийшов на свято.

- Дуже гарно розумію, як відповідально і нелегко сьогодні в нашій країні не лише народити дитину, але й дати їй гідну освіту, виростити її надійною, гарною людиною і гідним членом суспільства. Тому коли жінки народжують дітей, і багато дітей, то обов’язково і суспільство, і держава, і благодійні організації, і кожен небайдужий мають підтримувати таких жінок і допомагати їм. Тому що чим більше дітей в нашому суспільстві, тим завтра, через роки наша країна буде могутнішою, - наголошує відома меценатка й засновниця БФ «Разом» Людмила Русаліна.

Жінки ділилися своїми секретами успіху, переймали досвід виховання та обговорювали особисті складові щастя. Для кожної з учасниць вкрай важливо робити те, що приносить їй задоволення й знаходити підтримку серед однодумців.

Популярные статьи сейчас
Повремените с покупками: выплаты пенсий задержат ПриватБанк предупредил украинцев о важном обновлении: что изменилось Украинцы могут остаться без отопления и горячей воды: коммунальщики предупредили о рисках Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Саме цьому і був присвячений захід , де матусі могли б познайомитися одна з одною, знайти собі подругу чи порадницю, а також відпочити від буденних турбот.

Організатори зауважують, таке свято для мам – гарний привід відволікти їх від буденних проблем, турбот і негараздів, тому їх частували смаколиками, дарували квіти й мотивували. Всі присутні отримали подарунки й незабутні емоції.