Казкова Країна – це благодійний захід, який має на меті створити справжнє свято чудес для дітей в День Святого Миколая, привернути увагу до проблем та захисту дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей.

Організатори благодійного заходу «Казкова Країна»:
Катерина Шаховська та її родина.

Напередодні зимових свят, яких так чекає кожна дитина, ми хочемо привернути увагу суспільства до проблем дітей, долі яких ускладнені важкими хворобами, відсутністю батьківського піклування, скрутою.
Всю країну, від Ужгорода до Донецька, від юних до літніх об’єднує одне – бажання щасливої долі для дітей України. Всі вони наші діти, наше майбутнє та наше все.

В Україні немає чужих дітей, але є діти, котрим так не вистачає батьківського піклування, є діти, котрі ще змалечку зіштовхнулись з важкими хворобами, є діти, які живуть у скруті. Проте Святий Миколай приходить до всіх, тому ми запросили таких діток з різних міст та куточків України 19-го грудня в гості до казкової країни.

Популярные статьи сейчас
Главное за 24 апреля: бунт украинцев в Польше, трагедия Кати Репяховой, важный день и резкое повышение цен Исключение из правил: кто из украинцев может законно не платить за доставку газа ТЦК ждет коллапс: сроки поставили в тупик Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку
Показать еще

«Казкова Країна» – це місце, де зберуться всі улюблені герої казок та мультиків щоб познайомитись з дітками. Це місце розваг, розвитку та справжнього дива, про яке мріють діти. Це не просто театр, в якому можна подивитись на казку, а місце, де з персонажами у казку грають самі дітлахи – всі зони заходу будуть інтерактивні, казка оживе.

Ми разом з дітьми з різних міст. Адже кожна дитина України – це неймовірний скарб. Маленькі, але вже такі дорослі особистості, – це найбільша цінність нашої країни.