В свое время "ревизор" Ольга Фреймут и ее последователи показывали украинцам, что творится на кухне их любимых заведений – от фастфудов и забегаловок до элитных ресторанов и пафосных баров. Кажется, дело Фреймут живет – телеграм канал "Народный ревизор" опубликовал фотографии, которые были сделаны на кухне киевского фастфуда McDonalds. И надо сказать, что такие фото впечатлительным лучше не смотреть.

На снимках видно, какой беспорядок творится на кухне заведения. Работники оправдываются, что из-за сильной занятости времени на уборку кухни не хватает. Надо сказать, что святая святых любого заведения общественного питания в этом фастфуде выглядит как заброшенный склад или просто свалка мусора. Прямо на полу посреди кухни валяются какие-то коробки, ошметки и пакеты, но работники их как будто не замечают. "На кухне всеми любимого Мака творится откровенный срач. На вопрос "Почему так грязно?" персонал отвечает, что во время запары времени на уборку попросту нет. #Киев, "Макдональдс" на Березняках", - говорится в подписи к фото в телеграм-канале.

Обновлено

В редакцию портала обратилась пресс-служба компании МакДональдс, которые прояснили ситуацию. Приводим комментарий компании без ремарок редакции.

«МакДональдз дотримується суворих вимог щодо якості, безпеки та чистоти ресторанів. Однією з таких вимог є регулярне прибирання на кухні в зоні приготування їжі і в залі ресторану. Заклад на Березняках працює за розкладом з 6:00 до 23:45 і зачиняється на ніч для генерального прибирання, при цьому МакДрайв цілодобовий, але зачиняється на перерву з 23:45 до 00:10 для перезмінки і прибирання. Саме цей момент зафіксований на фото, яке зроблено кілька місяців тому і поширюється зараз. На них видно найбільш завантажені хвилини, протягом яких з кухні прибирається все сміття і коробки пакування від продуктів, які виносяться для поповнення запасів на наступну зміну. Заклад щоночі ретельно прибирається: спеціальними засобами миються і дезінфікуються підлога, поверхні та обладнання. Налаштовується й відкалібровується техніка. Переться санітарний одяг співробітників. Окрім генерального прибирання вночі, заклад обов’язково регулярно прибирається протягом дня:

- щогодини або за потреби й частіше міняються зволожені спеціальним дезінфектором ганчірки для витирання робочих поверхонь;

Популярные статьи сейчас
В ТЦК нужно и женщинам: кому из украинок грозит мобилизация после 18 мая Картой – 10 грн, наличными – 15: в в Украине снова повышают цены на проезд Теперь у уклонистов заберут последнее: заставят платить сумасшедшие деньги Украинцам пообещали сделать жизнь немного проще: больше 10 тыс грн на человека
Показать еще

- щочотири години проводиться вологе прибирання на кухні та в підсобних приміщеннях;

- кожні 15 хвилин прибираються вбиральні;

- співробітники миють руки кожні 30 хвилин спеціальним милом.

У зв’язку з небезпекою поширення коронавірусу до стандартних процедур із прибирання ми ввели ряд додаткових заходів. Щогодини дезінфікуються термінали самообслуговування та таблички з номерами замовлень; кожні чотири години змоченим у дезінфектор рушником протираються дверні ручки та касові апарати, а таці – ще й додатково після кожного відвідувача. У закладах додатково встановлені дезінфікуючі диспенсери для користування відвідувачами. Усі наші співробітники проінструктовані про необхідність поміряти температуру перед тим, як виходити на зміну, і якщо вона підвищена або є будь-які інші симптоми захворювання – залишатися вдома і викликати лікаря. Ми уважно слідкуємо за ситуацією в країні та рекомендаціями від Міністерства охорони здоров’я України і готові вживати додаткові заходи безпеки у разі потреби"

McDonalds, фото - телеграм-канал "Народный ревизор"
McDonalds, фото - телеграм-канал "Народный ревизор"

McDonalds, фото - телеграм-канал "Народный ревизор"
McDonalds, фото - телеграм-канал "Народный ревизор"

McDonalds, фото - телеграм-канал "Народный ревизор"
McDonalds, фото - телеграм-канал "Народный ревизор"

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное.

Напомним, популярный супермаркет едва не отправил женщину в больницу, чудом спаслась.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что украинка показала, что болталось в пакете сока.

Также портал "Знай.ua" писал, что супермаркет АТБ накормил покупателей колбасой с "деликатесом".