Про це йдеться у матеріалі порталу Lenta.ua

Почнемо з того, що державні карєри працюють в обхід ліцензій, та ще й відвантажують продукцію з техногенних відвалів. Таким чином, разом зі своїми управлінцями, яких він поставив на керуючі позиції підприємств, Мазепа задарма купує вапняк на державних кар’єрах.
Важко не помітити досягнення та успіхи пана Ігоря, достатньо просто скористуватися гуглом та будь-який отримає купу інформації, почавши лише набирати потрібне ім’я.

Поговоримо про бізнес, що веде ТОВ «Ферромет1» і продаж вапняку в декілька разів дорожче. Для тих людей, які читають соцмережі, приведемо один приклад. За результатами 2019 року компанія «Ферромет1» була внесена до Національного реєстру надійних і інвестиційно-привабливих підприємств України. Окрім того, вона була одним із 1000 кращих підприємств країни, номінованих на звання «Компанія року-2018».

А зараз трохи про «Стоп корупцію» та Мар’янський кар’єр. Що стосується організаціґ, то в тих «ділових колах», де Ігор Мазепа спілкується, кожна громадська організація, що виступає за законні права громадян і представників бізнесу, відразу ж «тітушечна», як він каже. Але краще вже представники «Стоп корупції» самі прокоментують звинувачення на їхню адресу.

Що стосується Мар’янського кар’єру, то тут варто нагадати пану Мазепі, що, маючи можливість конструктивно вибудувати ділові відносини з «сусідами» в цьому бізнесі і отримати необхідні 300 га, він прийняв рішення захопити все, відібравши можливість розвитку в інших, які вже три роки витратили на підготовку всієї необхідної дозвільної документації відповідно до чинного законодавства. Прикриваючись популярними і, безумовно, дуже принциповими висловами про аукціони, шановний Мазепа, не без підтримки Кирилюка і Гончарука, вирішив переглянути чинну систему правовідносин, скасувавши один із її основних принципів: «закон не має зворотної сили»! Таким чином «Ферромет1», який ще в 2016-2017 роках здійснив всі необхідні від нього дії для отримання ліцензії на розробку Мар’янського родовища, був абсолютно протиправно заблокований клерками Держгеонадр, які, порушуючи внутрішні інструкції і 615-у Постанову КМУ, всіляко гальмували прийняття законного рішення. А коли фактично цього року Постанова КМУ №615, яка дозволяла «Ферромет1» отримати ліцензію на розробку Мар’янського кар’єру, була скасована, він одночасно з блокуванням через Опімаха в Держгеонадрах почав отримувати дійсно незаконні рішення в судах.

Популярные статьи сейчас
Днепровская девушка-хатико вернулась, но теперь она нападает на людей Расписываться не нужно: когда повестка будет считаться врученной Украинцам выдают 3600 грн в месяц: выплата временная, стоит торопиться Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Ігор Олександрович, мабуть, дійсно дуже здивувався, що суди в нашій країні, несподівано і недоречно для його «наполеонівських» планів, почали приймати законні рішення, відмовляючи тим, хто прагне підім’яти під себе права інших і справедливість!

Отже, підсумуємо — вже десятки судів в різних регіонах нашої країни, що розташовані в сотнях, а часом і в тисячах кілометрів від місця, що є предметом розгляду, відмовили представникам Мазепи в прийнятті завідомо незаконних рішень. Але це, напевно, все одно нічого не означає для нього, якщо він пише про якихось «…судових Богів Зе-Команди…». Усі перелічені факти є знаковими показниками тих змін, які здійснюють Президент і його команда і того, що в нашій країні таки є правосуддя!