18 жовтня 2018 року активісти громадських організацій «Національна Безпекова Платформа» та «Чесне Слово» здійснювали пікетування будівлі Національного антикорупційного бюро України з вимогою до Директора НАБУ Артема Ситника надати інформацію щодо громадянства батьків його дружини – Ганни Ситник, пише Голос з посиланням на Інформаційна Хвиля.

Повідомляється, що їм так і не вдалося отримати відповіді на свої запитання. Тому вони пообіцяли продовжити масові заходи під НАБУ і заявили про “намір завітати до Директора НАБУ 19 жовтня 2018 року, під час візиту до НАБУ заступниці Держсекретаря США Кірстен Медісон, висловивши сподівання, що в присутності представника найдемократичнішої держави світу, український високопосадовець буде більш відкритим і щирим з громадянами, з податків яких йому сплачується чимала заробітна плата”.

Учасники акції наголошували на тому, що тричі зверталися до Директора НАБУ Артема Ситника з проханням надати інформацію щодо громадянства батьків його дружини – Ганни Ситник.

Як розповів Голова ГО «Національна Безпекова Платформа» Олег Бончинський, з запитами щодо громадянства батьків дружини директора НАБУ його громадська організація зверталася до НАБУ тричі: 21 вересня 2018 року, 02 жовтня 2018 року і, востаннє, 17 жовтня 2018 року. Також Олег Бончинський зазначив, що на два перших запити від Управління зовнішніх комунікацій НАБУ прийшла одна «пустопорожня» відписка про те, що «інформація, опублікована на сайтах informator.news та www.bagnet.org не відповідає дійсності».

Громадський активіст зазначає, що сайти, на які вказує НАБУ та інформація про те, що «Тесть і теща Ситника проживають в РФ і підтримують «русскій мір»», яка була розміщена на них, стала лише приводом для зацікавлення з боку громадськості. А сам запит від ГО «Національна Безпекова Платформа» містить повні дані громадян РФ та чіткі запитання щодо їх зв`язків з Директором НАБУ Артемом Ситником. І якраз відповідей на ці запитання Директор НАБУ і його Управління зовнішніх зв`язків з незрозумілих причин вперто уникають.

Популярные статьи сейчас
За просроченные коммунальные платежки могут забрать половину пенсии: как еще накажут должников Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни "Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать
Показать еще