У нової влади попереду копітка, але необхідна для людей і країни робота по наведенню порядку в тарифах - їх нарахуванні, сплаті й ефективному використанні отриманих коштів.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив Анатолій Гриценко.

«Найбільше дзвінків, листів, звернень я зараз отримую саме про тарифи, які люди неспроможні платити по всій країні», - пише лідер «Громадянської позиції».

Він підкреслив, що НКРЕКП, підконтрольна зараз президенту, оприлюднила свіжий аналіз тарифів, встановлених органами місцевого самоврядування. Комісія зробила висновок, що тарифи безпідставно завищенні в окремих регіонах від 20% до 70%.

«Тиждень тому я заявив про можливість зменшення тарифів принаймні на 30%, після отримання доступу до розрахунків витрат, проведення демонополізації та деофшоризації цієї закритої для громадського контролю сфери», - додав Гриценко.

Популярные статьи сейчас
Украинцев призывали не откладывать на завтра: можно подать заявление на пенсию в считанные минуты Дожди, грозы и даже заморозки: шашлык на Пасху придется отложить, синоптики предупредили о непогоде Поэтому пройдут все мужчины: украинцам подготовили новое правило Коммунальные платежи отменяются: названа категория лиц, которой можно не платить
Показать еще

Нагадаємо, лідер «Громадянської позиції» раніше заявив, що підвищення тарифів на газ на 23% незаконне.