Верховна Рада вже традиційно затягує іх ухваленням державного бюджету до останнього і ніяк не може обійтися без суперечок. Так і цього разу, головний кошторис країни приймали вночі, і не зовсім в адекватному стані. На цьому наголошує лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

Він впевнений: раціональний і науковий аналіз бюджету згодом, бо 99 відсотків депутатів і 100 відсотків громадян не читали і не бачили остаточну версію бюджету, яку проголосували БПП,НФ і біля 50 колишніх регіоналів.

По суті цей нічний бюджет можна вважати кінцевою версією, в рамках домовленності 10-15 осіб за врахування позиції МВФ.

"І коли я чую слова про нічний героїзм влади, хочеться уточнити, що це навіть не ідіотизм, це така традиційна владна хитродупість, щоб під покровом ночі й при відсутності публічного і відкритого обговорення продушити свою версію бюджету. Це – п'яний бюджет, бо за свідченнями деяких депутатів та журналістів, на ранок роботи в сесійній залі алкоклімат перевищував всі допустимі норми", - зазначив Томенко.

Політик додав, шо в пріоритеті досі фонд Порошенка, провладних партій та депутатів, який використовують з метою збереження при владі:

Популярные статьи сейчас
РФ может отложить наступление из-за неожиданных обстоятельств Коммунальщики массово подают в суд на неплательщиков: какая задолженность считается критической Пересчет пенсий с 1 мая: чего ждать старикам Твоей бабушке нужно только 90 грн: самые простые тарифы от Киевстар, lifecell и Vodafone 
Показать еще

"...мільярд для Фонду Порошенка, 708 мільйонів для фонду дружини Порошенка, 2,5 мільярдів на Державне управління справами при Президентові, збільшення видатків на всю систему влади та правоохоронні органи, підвищення пенсій у березні( місяць виборів), майже 5 мільярдів на округи провладних депутатів)", - підсумував Томенко.

Дивіться: Верховна рада ухвалила Державний бюджет на 2019 рік

Нагадаємо, скандальний олігарх отримав мільйонні дотації від держави на розвиток власного бізнесу. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про основні зміни податків, акцизів, ренти та інфляції у бюджеті 2019 року. Також "Знай.ua", українцям пояснили, як бюджет-2019 "покращить" їхнє життя.