Вже кілька днів поспіль офіційно проводить виборча кампанія Президента України. За цей короткий проміжок часу в мережі помічено стільки "ряджених", що вже зараз ясно, наскільки це може нашкодити людям. Так вважає лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Соціальні мережі та медіа загалом переповнені непримиренною війною між піар-армією діючої влади та фанами сатиричної опозиції. Біда, щоб не сказати трагедія цього протистояння у шкідливості України для обох альтернатив розвитку нашої держави", - зазначив політик.

Томенко наголошує, що чинна влада традиційно присягається у віданності народу, мові, культурі, церкві, але патріотизм цей показний, несправжній. Досить тільки згадати сумний приклад команди Януковича, коли під схожі гасла виймалися рекордні суми з бюджету.

"Натомість, хоробрі малороси, які "кинули виклик" корумпованій владі досі на корпоративах обслуговують олігархів України та Росії різних ідеологій, бо "язык не важен", а національна гідність і державні інтереси для них "где-то посередине"?!".

Томенко додав, що повинен бути інший шлях для України, тому що реальних і чесних патріотів набагато більше, ніж пародій на них, куплених медіа на гроші олігархів.

Популярные статьи сейчас
"Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках Астролог увидел в мае "беду" для Украины Поймали на улице и принудительно увезли в ТЦК: украинцам рассказали, как себя вести
Показать еще

"Досить заробляти і визискувати як глитаям з нашої рідної країни – час її любити, захищати і будувати", - підсумував він.

Дивіться: "ЗНО для майбутнього президента", - Микола Томенко

Нагадаємо, Томенко розповів, що встиг зробити для України за 2018 рік. Як повідомляв "Знай.ua", кандидати запустили вербування агітаторів для роботи на виборах. Також "Знай.ua" писав, в Україні стартувала виборча кампанія.