22 січня «Палац спорту» в Києві зібрав понад 10 тисяч небайдужих людей в рамках урочистого форуму, ініціатором якого стала Юлія Тимошенко. 100 років тому та сьогодні цей день українці відзначають День Соборності.

«Активна молодь, підприємці та науковці, робітники та творча еліта зі всієї країни продемонстрували абсолютну готовність до невідворотних якісних змін. В свою чергу лідер партії «Батьківщина» представила стратегічний поетапний план дій щодо розвитку сучасної, європейської країни, над розробкою якого працювала команда провідних фахівців: економістів, правників, освітян, військових експертів», - зазначив політолог Владислав Дзівідзінський.

На думку політолога, у програму Тимошенко закладені конкретні шляхи вирішення тих проблем, які є найболючішими для населення сьогодні.

«Це, безумовно, питання досягнення миру, якості освіти та медицини, адекватної тарифної політики, подолання корупції, створення належних умов для самореалізації кожної людини. Тим самим, вона надає чіткі відповіді на ті запити суспільства, які наразі існують, а не штучно актуалізує теми, як це робить нині чинна влада», - пояснив він.

Дзівідзінський переконаний, що є речі, які об’єднують людей незалежно від віри, яку вони сповідують та соціального статусу, до якого вони належать, - це прагнення жити під мирним небом, мати змогу будувати своє майбутнє в своїй країні, поряд зі своєю родиною та відчувати себе людиною, права і свободи якої гарантовані та захищені.

Популярные статьи сейчас
Monobank "замораживает" личные средства украинцев: кто может остаться без копейки Повремените с покупками: выплаты пенсий задержат Днепровская девушка-хатико вернулась, но теперь она нападает на людей Украинцам выдают 3600 грн в месяц: выплата временная, стоит торопиться
Показать еще

«На превеликий жаль, є багато тем, які піднімаються для того, щоб роз’єднувати суспільство. Водночас, як ми бачимо, Юлії Тимошенко вже не вперше вдається згуртувати абсолютно різних людей для того, щоб відверто поговорити про те, що робить українців вразливими і мотивувати до дії. Разом із тим, хотілось би зауважити, що зараз я відчуваю, наскільки сильно за ці п’ять років змінилися українці. Переважна більшість з них пережила особистісну трансформацію, і вони не готові спостерігати за процесом зі сторони, вони прагнуть бути залученими у процес, в тому числі у процес прийняття рішень», - зазначив політолог.

Політексперт зауважив, що такі заходи, слугують певним майданчиком, де кожен може брати участь у процесі, впливати на нього.

«Жоден інший топ-політик в Україні не зважився на такий рівень публічності. Саме це, на мій погляд, зумовлює той рівень підтримки Юлії Тимошенко, який існує на сьогодні. Сьогодні лідера партії “Батьківщина” офіційно висунуто кандидатом на пост Президента, боротьба буде надзвичайно цікавою, адже більшість кандидатів вже програють навіть за рівнем підготовки», - підсумував Дзівідзінський.