«Вдале фото – це, насамперед, розказана історія, відображена фотографом і, зрозуміло, така, що триває і після клацання цифрового фотика.

У цьому фото – відразу кілька історій: і персональні – Вадима Новинського і Патріарха Феофіла, і “колективна” – канонічної православної церкви,"- пише на своїй сторінці в Facebook політолог Дмитро Джангіров.

Він вважає, що в цю колективну історію, безсумнівно, входять не тільки зустрічі, що відбулися, і нагородження гідних, але і відмова від зустрічі з негідними.

«Як ми пам’ятаємо, нещодавно Петро Порошенко намагався зустрітися з Патріархом Єрусалимським, але Феофіл захворів. На щастя, одужання настало вже на наступний день, і Патріарх зустрівся з делегацією ієрархів УПЦ.

Тож хочеться побажати Патріарху не хворіти, а, значить, щоб його відвідували тільки гідні!».

Популярные статьи сейчас
"Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля Жизнь станет слаще без сахара: в Украине супермаркеты обновили цены на соль, майонез и кетчуп Украинские пенсионеры получат по 500 гривен "бонуса": кто в списке "летних" счастливчиков Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Нагадаємо, що Голова фракції Опозиційного блоку Вадим Новинський отримав нагороду від єрусалимського патріарха Феофіла III. Про це Новинський, який у складі делегації Української православної церкви (Московського патріархату) на чолі з керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським та Броварським Антонієм відвідав Єрусалим, повідомив в Facebook.