Лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко звернувся у прямому ефірі одного з українських телеканалів до чинного гаранта Петра Порошенка, котрий нещодавно заявив про наміри балотуватися на другий термін.

Політик заявив, що Порошенко, на його думку, не виконав більшість своїх обіцянок, котрі давав народу під час своїх перших днів на посту президента України:

"Наша команда об`єднаної проукраїнської опозиції переконана в тому, що президенту достатньо одного терміну для того, щоб виконати свої передвиборчі обіцянки. Якщо за 5 років він не зміг реалізувати свою програму, то вже точно не реалізує на другому і у владі йому робити нічого", - зазначив Томенко.

Дивіться: Інтерв'ю з політиком: Микола Томенко

Популярные статьи сейчас
3 минуты – правда или миф? За сколько ракета "Циркон" может добраться до украинских городов Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"
Показать еще

Як відомо, нещодавно лідера Громадського руху "Рідна країна" Миколу Томенка обурила відсутність реагування з боку Центральної виборчої комісії стосовно так званого Форуму "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому Президент України П.Порошенко оголосив про своє рішення вдруге балотуватися.

Микола Томенко переконаний, що громадськість, а також інші кандидати, повинні вимагати у Центрвиборчкому застосування адекватних санкцій до Порошенка, Генерального прокурора Луценка, прем`єр-міністра Гройсмана, міністрів, які були присутні, голів обласних та районних адміністрацій і всього чиновництва.

Дивіться: Микола Томенко про підкуп та маніпуляції на виборах президента України

Нагадаємо, Томенко розповів про "чорну касу" Януковича. Як повідомляв "Знай.ua", Томенко показав, як карати прогульників. Також "Знай.ua" писав, Томенко зловив адвокатів Парубія на брехні.