Лідер руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко переміг у двох з трьох опитувань глядачів, які проводилися під час президентських дебатів на UA: Перший.

Результати третього опитування засвідчили практично рівні позиції Валентина Наливайченка та його опонента Романа Безсмертного – 39% та 40%. Ще один учасник дебатів Геннадій Балашов отримав 21%.

Зауважимо, що Валентин Наливайченко також лідирує в опитуваннях соцмереж, які, зокрема, неодноразово проводив загальнонаціональний проект «Славетна Україна».

Така потужна народна підтримка лідера руху «Справедливість» вкотре доводить фейковість та маніпулятивність дутих соцопитувань, які зараз оприлюднюють перед виборами.

Популярные статьи сейчас
Украинцев поставили в жесткие рамки: начнут ограничивать Исключение из правил: кто из украинцев может законно не платить за доставку газа Июнь принесет не только тепло, но и деньги: кто получит новую пенсию Нужно успеть: украинцам, с квитанциями за свет на руках, назвали важное условие
Показать еще

«Я з людьми. Я борюся за довіру. Я людей не зраджу!», – наголосив під час дебатів кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко.