Лідер руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко переміг у двох з трьох опитувань глядачів, які проводилися під час президентських дебатів на UA: Перший.

Результати третього опитування засвідчили практично рівні позиції Валентина Наливайченка та його опонента Романа Безсмертного – 39% та 40%. Ще один учасник дебатів Геннадій Балашов отримав 21%.

Зауважимо, що Валентин Наливайченко також лідирує в опитуваннях соцмереж, які, зокрема, неодноразово проводив загальнонаціональний проект «Славетна Україна».

Така потужна народна підтримка лідера руху «Справедливість» вкотре доводить фейковість та маніпулятивність дутих соцопитувань, які зараз оприлюднюють перед виборами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я з людьми. Я борюся за довіру. Я людей не зраджу!», – наголосив під час дебатів кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко.