Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився думками щодо складу коаліції у новому парламенті, вибори до якого відбудуться восени цього року.

Николай Томенко
Николай Томенко

Відповідну публікацію політик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Є така хвороба в українській політиці - панічний страх втрати посади чи депутатського мандату", - вважає Микола Томенко.

Одні депутати переконані, що у них і так все добре:
і коаліція ефективна,і уряд успішний, і президент добрий (бо ще один нагородний указ і всі працівники АП, ДУСі, КМ, Генпрокуратури і ОДА...стануть орденоносними і заслуженими).
Інші депутати - закликають створити нову коаліцію та новий уряд і активно співпрацювати з новим президентом?!

Популярные статьи сейчас
Хлеб, молоко, мясо и даже яйца: в Украину несется резкое подорожание на важные продукты "Киевстар" предупредил украинцев об опасности: что нужно знать Обращайте внимание на серийный номер: какие гривневые банкноты можно продать за баснословные суммы Украинцев поставили в жесткие рамки: начнут ограничивать
Показать еще

Верховная Рада
Верховная Рада

Це біда, що найбагатша за всю історію ВР ( бюджет на 2019 рік - 1 мільярд 667 мільйонів гривень), і найледачіша за всю історію ВР ( по кількісті сесійних днів, на яких ухвалювалися рішення). Найменш популярна за всю історію ( повністю довіряє- 1.3 відсотка, 82 - не довіряють) й далі переконана у своїй спроможності ефективно керувати народом, вже щоправда за нового Президента.

Верховная Рада Украины
Верховная Рада Украины

Переконаний, що у депутатів залишаються лише завдання так званого перехідного періоду:
- забезпечити цивілізований перехід влади;
- ухвалити нові виборчі правила;
- скасувати депутатську недоторканність;
- узаконити процедуру імпічменту ( закон про спецкомісії)...

"А нову коаліцію сформує новий парламент, який у свою чергу на виборах обере український народ!", - резюмував Томенко.

Нагадаємо, голова столичної партійної організації Громадського руху "Рідна країна" Олександр Федоренко дав оцінку реалізації нового проекту столичної влади.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував дискусію щодо вибору опримального місця роботи для новообраного президента Володимира Зеленського та його адміністрації.

Також Знай.ua писав про те, що лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко спрогнозував дії топових фігур "політичного Олімпу" після оголошення ЦВК результатів виборів президента України у вівторок, 30 квітня.