Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував дискусію щодо вибору опримального місця роботи для новообраного президента Володимира Зеленського та його адміністрації.

Микола Томенко
Микола Томенко

Відповідною публікацією політик поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Дискусія не нова і мала місце в перші дні роботи Президента Ющенка, який теж не хотів працювати в "проклятому місці" на Банковій. Але ідея переселити Президента на місце Міністерства охорони здоров‘я, а МОЗ в Охматдит не була підтримана спочатку мною, а потім і урядом загалом. І от історія повторюється через 14 років", - відзначив Томенко.

Тому правильно реалізувати реальні й очікувані народом проекти:
1. Оптимізація (кількісна і фінансова) АП і всіх допоміжних структур при Президентові.
2. Аудит діяльності Державного управління справами, в тому числі мільярдного мегапроекту реставрації Маріїнського палацу, який відбувався без фахівців і громадськості.
Нагадаю, що ДУС при Президентові планував освоїти в 2019 році 2 мільярди 300 мільйонів бюджетних гривень, а Управління державної охорони - 1 мільярд 203 мільйони!
3. Відкриття вулиці Банкової для вільного проходу киян і гостей столиці;
4. Передача санаторіїв ДУСі в систему МОЗ для лікування учасників бойових дій (дивись мій проект Постанови ВР від 2015 року) і переведення державних резиденцій в статус державних госпрозрахункових підприємств;
5. Відкриття "Будинку з химерами" - одного із "7 чудес Києва" для постійного відвідування як музею всіма киянами і туристами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ці перші кроки нової влади продемонструють готовність служити народу, а з реалізацією плану переїзду в нове приміщення варто не поспішати!", - резюмував політик.

Нагадаємо, хто фінансує рекламну кампанію Гройсмана
або що таке "Українська стратегія" і "Уряд Гройсмана"?!

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

На ці питання відповів на своїй сторінці в Facebook Микола Томенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко спрогнозував дії топових фігур "політичного Олімпу" після оголошення ЦВК результатів виборів президента України у вівторок, 30 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні триває своєрідний місячник політичного маразму і глупоти, коли дуже багато політиків в так званий перехідний період між колишнім президентом Порошенком і майбутнім президентом Зеленським намагаються проявити ініціативу і знайти своє нове місце на політичному ландшафті України.