Президенту України Володимиру Зеленському необхідно терміново ініціювати позачергову сесію Ради з кадрових питань. Так вважає лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Залишки Верховної Ради ніби попрацювали ще один тиждень не ухваливши жодного рішення. Наступне засідання заплановане на 2 липня. Отож, вже другий місяць Зеленський не може звільнити жодного високопосадовця з команди Порошенка-Яценюка-Гройсмана та призначити нових", - підкреслив політик.

Томенко також запропонував Зеленському у відповідності зі статтею 83 Конституції України вимагати проведення позачергової сесії ВР на наступному тижні, в середу або четвер відповідно 26 чи 27 червня напередодні Дня Конституції.

"Порядок денний - звільнення Генпрокурора, Голови СБУ, міністрів оборони й МЗС та відповідно призначення нових. Якщо такої ініціативи не буде, то скоріше за все ми є свідками підкилимної домовленості між старою і новою владоюза якої одні не можуть, інші не хочуть! П. С, Стаття 83 Конституції України. Позачергові сесїї Верховної Ради Украни, із зазаначенням порядку денного, скликаються Головою ВР на вимогу Президента...", - підсумував Томенко.

Популярные статьи сейчас
Долги аннулируют: украинцам дали новый шанс в трудные времена Украинцев поставили в жесткие рамки: начнут ограничивать Фруктов не наедимся: какой дефицит ждет Украину Что на самом деле делают контролеры с вашими счетчиками: чего бояться, а чего не стоит
Показать еще

Нагадаємо,Томенко розповів про звинувачення від "друзів Кобзона".

Як повідомляв Знай.ua, Микола Томенко поділився думками про художній музей Зеленського.

Також Знай.ua писав, що Томенко передбачив, чи складуть ЗНО чиновники МОН.