Очолювати адміністративну владу Києва повинна людина, яка готова професійно вирішувати існуючі проблеми столиці. Про це заявив у студії телеканалу «НАШ» Андрій Ніколаєнко, кандидат у народні депутати від «Батьківщини» та лідер політичної партії «Основа».

«На чолі Києва залишається міський голова, який був обраний за сприяння Петра Порошенка. Він же очолює й КМДА.Тобто є чиновником того ж рівня, що й, наприклад, голови всіх ОДА, які вже всі пішли у відставку. Але що відбувається навколо голови КМДА, хто є розпорядником бюджетних коштів і відповідає за будівництво «славнозвісних» мостів? Напевно, треба зняти голову КМДА і призначити на цю посаду людину, яка буде професійно виконувати свої обов’язки», – заявив політик.

За словами Ніколаєнка, міська адміністрація повинна насамперед дбати про вирішення нагальних проблем Києва та киян. І саме цей результат є ознакою ефективності міського керівництва. «Давайте відкриємо будь-яке соціологічне опитування і подивимось, які питання сьогодні найбільше турбують українців. Треба повертатись до головного – це питання миру, розвитку економіки і покращення життя громадян. Київ зіштовхнувся з величезною кількістю проблем, які не в змозі вирішити діюча адміністрація», – наголосив Ніколаєнко.