За результатами соціологічного дослідження, проведеного на замовлення медіа-ресурсу "УкрФакти" з 11 по 14 липня у Васильківському та Обухівському районах, серед кандидатів у народні депутати по 94-му виборчому окрузі лідером є Олександр Дубінський, на другому місці – Сергій Дронов та закриває трійку лідерів – Ігор Кононенко.

Опитування проводилося Київською регіональною соціологічною службою методом особистого інтерв’ю. В ході дослідження опитано 1304 людини віком від 18 років.

Так, серед тих, кого опитали, 16,3% підтримують журналіста каналу 1+1 Олександра Дубінського.

13,1% респондентів готові віддати свої голоси за само висуванця, юриста із Василькова Сергія Дронова.

Високий відсоток довіри має кандидат та діючий народний депутат, екс-голова партії БПП Ігор Кононенко – його підтримують 12,7% з опитаних.

Популярные статьи сейчас
Одни уедут, другие не доживут: как изменится Украина в ближайшие 15 лет Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Украинцам выдают 3600 грн в месяц: выплата временная, стоит торопиться Придется платить по 8,79 грн за кВт: энергетики предупредили всех потребителей
Показать еще

Отож, до трійки лідерів увійшов новий кандидат, який за три тижні встиг обігнати всіх відомих політиків, та вже наступає на п‘яти лідеру передвиборної гонки.