За результатами соціологічного дослідження, проведеного на замовлення медіа-ресурсу "УкрФакти" з 11 по 14 липня у Васильківському та Обухівському районах, серед кандидатів у народні депутати по 94-му виборчому окрузі лідером є Олександр Дубінський, на другому місці – Сергій Дронов та закриває трійку лідерів – Ігор Кононенко.

Опитування проводилося Київською регіональною соціологічною службою методом особистого інтерв’ю. В ході дослідження опитано 1304 людини віком від 18 років.

Так, серед тих, кого опитали, 16,3% підтримують журналіста каналу 1+1 Олександра Дубінського.

13,1% респондентів готові віддати свої голоси за само висуванця, юриста із Василькова Сергія Дронова.

Високий відсоток довіри має кандидат та діючий народний депутат, екс-голова партії БПП Ігор Кононенко – його підтримують 12,7% з опитаних.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Отож, до трійки лідерів увійшов новий кандидат, який за три тижні встиг обігнати всіх відомих політиків, та вже наступає на п‘яти лідеру передвиборної гонки.