Відкриваємо нові послуги. Видача посвідчень водія та первинна реєстрація транспортного засобу відтепер доступна у ЦНАПі Святошинського району

Центр надання адміністративних послуг Святошинського району відкриває нові послуги - з первинної реєстрації транспортних засобів та заміни посвідчень водія.

Функція видачі першого водійського посвідчення залишається за МВС. Святошинський ЦНАП став третім центром в Києві, який впровадив відповідну послугу.

Привітали першу заявницю, яка отримала нове водійське посвідчення у зв’язку зі зміною прізвища, Микола Рудик, заступник начальника РСЦ МВС в місті Києві та Наталія Шамрай, директор Департаменту ЦНАП у м. Києві.

Популярные статьи сейчас
Нужно успеть: украинцам, с квитанциями за свет на руках, назвали важное условие Холод и дожди терпеть недолго: прогноз погоды на неделю Обязали передать списки: ТЦК усиливает "охоту" на уклонистов Штрафы от 3,5 тысячи гривен: "Газсети" предупредили владельцев газовых плит и колонок
Показать еще

«У 2018 році всі відповідні центри прийняли до розгляду близько 950 тисяч справ. Тобто майже третина киян скористалися послугами ЦНАП. Статистичні дані свідчать, що рівень довіри до ЦНАПів досить високий, переважна більшість киян користується саме їхніми послугами, а не альтернативних установ, які здійснюють свою діяльність на комерційній основі. Тому актуальною концепцією нашої роботи стає надання комплексних послуг в одному місці. Саме це визначено пріоритетним напрямом розвитку на 2019 рік», – наголосила Наталія Шамрай.

Який новий комплекс послуг можна отримати тепер. Наприклад, при зміні прізвища заявник одразу зможе отримати ID-картку, закордонний паспорт, змінити водійські права та свідоцтво про реєстрацію ТЗ. У разі зміни місця реєстрації - зареєструвати місце проживання, замінити водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію ТЗ.

За словами начальника Святошинського ЦНАПу Юлії Шпак, впровадження нових послуг – важливий крок в розвитку, адже в Центрі щоденно працюють над підвищенням якості обслуговування та створенням найбільш сприятливих умов для отримання адмінпослуг. Так, поки дорослі знайомилися з новими послугами, діти мали можливість долучитись до акції з видачі «Посвідчень маленького водія» та прокататися на міні-авто!

Для довідки.

Центр надання адміністративних послуг Святошинського району в оновленому форматі «відкритий офіс» працює з грудня 2015 року. Центр надає понад 150 адміністративних послуг. Серед найпопулярніших послуг, за якими звертаються кияни: реєстрація місця проживання, паспортні послуги, реєстрація права власності на нерухоме майно та реєстрація бізнесу. З повним переліком послуг можна ознайомитись за посиланням https://cutt.ly/Uy66PE.