З недавніх пір в величезному списку послуг з'явилася послуга "мами на час".

За словами авторки сервісу, проект призначається для молодих людей, яким хотілося б відчути на собі мамину турботу. При цьому їм не потрібно привозити до себе додому свою справжню маму.

"Орендована" мама, як зазначено на сайті Need a Mom, не буде порівнювати свою "дитину" з іншими дітьми, засуджувати його спосіб життя, гардероб, друзів і дієту або "45 хвилин обговорювати сусідського собаку".

Вартість оренди становить $40 на годину. За ці гроші "мама" може погладити білизну, прибрати в квартирі, обговорити справи "дитини" за чашкою гарячого шоколаду або келихом вина, допомогти з оформленням документів, спекти пиріг. "Орендована" мама може навіть купити і упакувати подарунок для справжньої мами користувача.

Засновниця стартапу каже, що ідея запуску Need a Mom прийшла їй в голову на заняттях з йоги. У роздягальні багато молодих людей скаржилися на схожі проблеми з батьками, і жінка вирішила їм допомогти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поки сервіс працює тільки в Нью-Йорку.

Читайте також: Як правильно продати себе роботодавцю

На українських інтернет-ресурсах для послуг можна знайти "дружину на годину", "дідуся напрокат" або "друга на годину". Так, Микола з Херсона надає послуги "діда напрокат": "Із задоволенням посиджу з вашими дітками, поки вам хочеться відпочити від сімейних проблем. Людмила з Києва готова стати "дружиною на годину". Вона пише: "Пропоную послуги дружини на годину. Роблю все, крім інтиму".