Президент країни-агресора Володимир Путін знову набув собі сумнівної популярності, ставши героєм чергової пісні про себе, складеної українськими бійцями.

У соціальній мережі Facebook на сторінці групи "Повернися живим" опублікували відео, на якому прозвучала нова "композиція" про російського лідера.

Психолог 2-го батальйону 53-ї бригади Роман Коноваленко під акомпанемент баяна разом із командиром Анатолієм Штефаном, заступником комбата з морально-психологічної роботи, виконав простеньку, але з підтекстом, пісню про президента РФ.

"Вони за півкроку від створення нового хіта про Путіна, який, беззаперечно, будуть співати на всіх стадіонах України. Погодьтесь, таких би психологів та в кожний батальйон", – пишуть волонтери.

Вони додали, що хлопці таким чином піднімають бойовий дух своїх побратимів на передовій та мріють дати декілька концертів, щоб зібрати кошти для придбання тепловізорів та безпілотного апарата.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Автори публікації переконані, що пісня буде не менш популярною, ніж знаменита кричалка харківських ультрас, завдяки якій до господаря Кремля причепилося образливе прізвисько.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, у Санкт-Петербурзі після теракту в метро заспівали пісню про Путіна.