Співробітники Міністерства внутрішніх справ України зняли фільм-інструкцію з надання першої медичної допомоги на полі бою.

Ідея створити навчальний фільм з'явилася у начальника Головного управління міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

На відео фахівці медичної служби правоохоронних органів покроково показують порядок дій при отриманні різних поранень і травм. Міліціонери навчаться зупиняти кровотечу, транспортувати потерпілого, і дізнаються, які лікарські засоби з аптечки використовувати в тому чи іншому випадку.

Читайте також: Загони порятунку "911" допоможуть київським поліцейським

Головна мета проекту - навчити особовий склад необхідних дій, які допоможуть міліціонерам допомогти собі і товаришам у разі поранень, травм або інших ушкоджень в екстремальних польових умовах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще